TERVETULOA KEITTIÖN PUOLELLE

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kaalisalaatti.




varhaiskaalia, noin 200g
kevätsipuli
varsiselleriä 2 kpl
ananasmurskaa
kypsä avokado 1kpl
suolaa
mustapippuria
loraus oliiviöljyä
sitruunan mehua
siirappia tms
siemeniä

Suikaloi kaali ohueksi. Pilko sipuli ja varsiselleri. Lisää ananasmurska. Koverra avokadon sisus ja hienonna se haarukalla. Lisää öljy ja mausteet. Sekoita avokadomössö salaattiin. Paahda siemenet ja lisää salaatin päälle. Suolapähkinöitä kannatta myös kokeilla joskus!
Avokadosta saa samettisen ja majoneesimaisen kastikkeen.
Tämä salaatti sopii esim. grillimakkaran lisukkeeksi.

Lisävinkkejä löytyy tästä ruokablogista, josta ohjeen löysin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti