TERVETULOA KEITTIÖN PUOLELLE

keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Gluteeniton feta-tonnikalapiiras.


 


Piiraspohja:
110g voita
2 dl gluteenitonta jauhoa
2 rkl vettä
1/2 dl maukasta juustoraastetta
ripaus suolaa

Nypi voi jauhoihin. Lisää vesi, suola ja juustoraaste.
Sekoita tasaiseksi ja levitä voidellun, jauhotetun vuoan (25 cm) pohjalle ja reunoille.

Täyte:
1 prk kermaviiliä
3 kananmunaa
100g fetaa
1 purkki tonnikalaa
2 tomaattia
1/2 - 1 dl juustoraastetta
pippuria, suolaa

Sekoita munat ja kermaviili. Lisää suola ja pippuri.
Pilko tomaatit ja poista vetinen siemenosa. Levitä pohjan päälle tomaatit, tonnikala ja feta.
Lisää kermaviili-munaseos ja lopuksi päälle juustoraaste.

Paista alatasolla. Uunin lämpötila 200 astetta. Paistoaika 35-40 minuuttia.

Alkuperäinen ohje on täällä



2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä ohjeesta täytyy tekaista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain hyvää palautetta kahdelta mieheltä, kun tein tätä synttärijuhliin. Jäätävänhyvää! Käytin juustoraasteena mustaleimaa, sellaista s-marketin kotimaista-sarjaa. Liekö ollut sillä osuutta.

      Poista