TERVETULOA KEITTIÖN PUOLELLE

tiistai 17. tammikuuta 2017

Vanhaakin ruokaa voi syödä.



http://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/03/27/vanhaakin-ruokaa-voi-syoda

Linkitän tuon Kuningaskuluttajan artikkelin tänne keittokirjaani, etten näitä asioita koskaan unohtaisi.
Lähinnä muistista häipyy tuo tietoisuus itiöistä. Vaikka olen sen lukenut ennenkin, tuntui taas uudelta. Tosin olen asian sisäistänyt käytäntöihini. Jäähdytän ruuat nopeasti. Joskus nuorena näin en tehnyt. Ihme että ruokamyrkytyksiltä vältyttiin.
Nyt on talvi ja parveke on hyvä nopeaan jäähdyttämiseen. Kesäaikaan voi avuksi ottaa pari "kylmäkallea" pakastimesta.
Kannattaa lukea koko artikkeli, joka alun perin liittyi pohdintaan ruokahävikin vähentämisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti