TERVETULOA KEITTIÖN PUOLELLE

tiistai 16. tammikuuta 2018

Gluteeniton tonnikalapastavuoka



Pussi (500g) gluteenitonta pastaa
3 purkkia tonnikalaa öljyssä
1 purkki (285/145g) aurinkokuivattua tomaattia
mausteita
2 kananmunaa
2 dl kermaa
5 dl maitoa
juustoraastetta

Keitä pastaa pussin ohjeen mukaan vedessä.
Kuumenna tonnikalat ja aurinkokuivatut tomaatit pannulla. Mausteena käytin rose-, viher- ja mustapippuria.
Laita pasta ja tonnikala kerroksittain vuokaan.
Sekoita munat, kerma ja maito(laktoosittomia)  ja lisää pastan joukkoon.
Ripottele päälle juustoraastetta.
Paista 200 asteen lämmössä yksi tunti.

Tämä ruoka maistuu monelle. (lihaton gluteeniton laktoositon sipuliton)






2 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta oli tosi hyvä. Hyvää alkanutta vuotta Sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Irma kommentista. Hyvää vuodenjatkoa!

    VastaaPoista