TERVETULOA KEITTIÖN PUOLELLE

maanantai 22. elokuuta 2011

Omenapaistos.


Omenalohkoja
100 g voita
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 dl kaurahiutaleita
2 rkl siirappia

Sulata voi ja sekoita sokerit ja kaurahiutaleet joukkoon.
Laita kahden litran vuokaan omenalohkoja, vuoka puolilleen tai enemmänkin.
Kaada päälle siirappia ohuena nauhana  parin ruokalusikallisen verran.
Levitä kauraryyniseos omenoiden päälle.
Paista 200 asteen lämmössä noin puoli tuntia.

Nauti vaniljajäätelön kanssa.
Yksinkertaista, helppoa ja hyvää.

2 kommenttia:

  1. Herkkua, ja nyt juuri ajankohtaista. Varmaan kokeilenkin.

    VastaaPoista
  2. Ai,ai mitä herkkua, vesi kielellä.
    Syksyn ihanuuksia. Kiva kuva, houkuttava!

    VastaaPoista