TERVETULOA KEITTIÖN PUOLELLE

keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Kermainen lohikeitto.




vettä 13 dl
sipuli 1 iso
valkosipulin kynsi 2 kpl
laakerinlehti 1 kpl
maustepippuri 10 kpl
kasvisliemikuutio 1 kpl
porkkanoita 4-5 kpl
perunoita (isoja) 6 kpl
sulatejuustoa (Koskenlaskija) 100g
lohta kuutioiksi leikattuna 400g
laktoositonta kermaa 2dl
ripaus suolaa

Vesi kuumennetaan ja siihen lisätään pilkotut sipulit ja muut mausteet. Saa hetken kiehahtaa.
Seuraavaksi pilkotut porkkanat ja muutaman minuutin kuluttua perunat. Sulatejuuston voi myös lisätä jo sulamaan joukkoon. Kun perunat ovat lähes kypsiä, lisätään kala ja kerma. Keitto saa kiehua hetken, kunnes kala on kypsää. Kala kypsyy hetkessä. Lopuksi tillisilppua. Liemikuutiosta ja juustosta tulee suolaa, joten sitä ei paljoa tarvitse lisätä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti