TERVETULOA KEITTIÖN PUOLELLE
perjantai 4. elokuuta 2017
Lihapullat
1 purkki kermaviiliä
1 dl korppujauhoa
2 sipulia
2 tl maustepippuria
2 tl suolaa
1 tl paprikaa
2 munaa
800 g jauhelihaa
Sekoita viili, korppujauho ja mausteet. Kuullota hienonnettu sipuli pannulla ja lisää joukkoon. Sekoita jauheliha, munat ja korppujauho/mausteseos taikinaksi
Muotoile taikinasta veteen kostutetuin käsin lihapullia. Noin 40-50 kappaletta.
Paista uunissa 10-15 min 225 asteen lämmössä.
Vuosikymmenten jälkeen ymmärsin, että maustepippuri on se lihapullien oikea mauste.
Äiti lienee käyttänyt. Sieltähän se makumuisto tulee, lapsuudesta.
Hyvin maistuivat lihapullat tänään. Testaajana kaksivuotias, ihana ihmistaimi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kiitos ohjeesta uunissa paistaminen on kätevää. Mukavaa viikonloppua:)
VastaaPoistaHyvää viikonloppua sinullekin.
PoistaTänään juuri juteltiin, ettei olla pitkään aikaan tehty lihapullia.
VastaaPoistaItsetehdyt lihapullat on niin hyviä.
Hyvää viikonloppua!
Perinneruuat on varmoja herkkuja. Hyvää viikonloppua.
Poista