TERVETULOA KEITTIÖN PUOLELLE

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Suklaakuorrutus.


150g taloussuklaata
100g voita

tai

200g taloussuklaata
1/2 dl öljyä

Kätevimmin valmistus sujuu mikroaaltouunissa. Suklaa ja rasva laitetaan sopivaan astiaan ja sulatetaan varovasti, välillä sekoittaen. Itse sulatan maks. 10 sekunnin jaksoissa. Olen joskus ollut huolettomampi ja saanut suklaan hiiltymään; taisi vähän savutakin.
Kuorrutus saa jäähtyä hetken ennen kakun päälle levitystä.
Useimmin olen käyttänyt tuota öljyn ja suklaan seosta. Toimii hyvin.


5 kommenttia:

  1. kiitos tästä ihanasta reseptistä:)

    VastaaPoista
  2. Täältäpä löytyi hyviä reseptejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mummeli. Kiva, jos tuntuvat hyviltä. Ne ovat ihan tavallisia ja helppoja. Täällä pysyvät "järjestyksessä".

      Poista
  3. Onpas paljon herkkureseptejä.
    Kiitos

    VastaaPoista