TERVETULOA KEITTIÖN PUOLELLE
sunnuntai 15. joulukuuta 2013
Suklaakuorrutus.
150g taloussuklaata ( Fazer )
100g voita
tai
200g taloussuklaata
1/2 dl öljyä
Kätevimmin valmistus sujuu mikroaaltouunissa. Suklaa ja rasva laitetaan sopivaan astiaan ja sulatetaan varovasti, välillä sekoittaen. Itse sulatan maks. 10 sekunnin jaksoissa. Olen joskus ollut huolettomampi ja saanut suklaan hiiltymään; taisi vähän savutakin.
Kuorrutus saa jäähtyä hetken ennen kakun päälle levitystä.
Useimmin olen käyttänyt tuota öljyn ja suklaan seosta. Toimii hyvin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
kiitos tästä ihanasta reseptistä:)
VastaaPoistaKiitos. Kiva, että tykkäät :)
PoistaTäältäpä löytyi hyviä reseptejä.
VastaaPoistaKiitos Mummeli. Kiva, jos tuntuvat hyviltä. Ne ovat ihan tavallisia ja helppoja. Täällä pysyvät "järjestyksessä".
PoistaOnpas paljon herkkureseptejä.
VastaaPoistaKiitos